Naši lidé

Jiří Purdek

Jiří Purdek

Aktuálně máme se ženou Ivetou dvě pobočky pizzerie Vosíme (v Kopřivnici a v Orlové) a doma mi dělá radost roční synátor. Potkávám se s podnikavými a úspěšnými lidmi, s kterými vymýšlíme další projekty.

Jako rodilý Kopřivničan, bývalý hráč házené za KH Kopřivnice, student VUT v Brně a TUL v Liberci, políbený pár lety v zahraničí (USA, Anglie a Nový Zéland) jsem se stejně chtěl jednou vrátit domů a zde podnikat. Díky cestování jsem pochopil, že se u nás v Česku nemáme vůbec špatně.

Kopřivnice byla pro mě a manželku jasnou volbou, když jsme se během života v zahraničí rozhodovali, kde chceme žít a zakládat rodinu. Naše město má rozhodně co nabídnout a teď je na nás, na dalších generacích, zařídit, aby to tady bylo stále atraktivnější jak pro turisty, tak hlavně pro nás, jednotlivé občany a rodiny.

Věřím tomu, že když se bude více lidí v mém okolí a našem městě věnovat svému osobnímu rozvoji, budou skvělými profesionály v tom co dělají, a nebo třeba i začnou podnikat. Když se jim bude dařit, budou z nich spokojenější jednotlivci a tím pak vzkvétá celá komunita. A k tomu jim může město pomoci svým vhodným prostředím a podmínkami.

A to vše je mým důvodem proč věnuji svůj volný čas dalším aktivitám.

Sdílejte